Saturday, March 19, 2011

adeh

Pedih den ni hah, result kesialan je. BABI punya bmw, entah apa mak buat sampai kena repeat ni. Apa apa pun saya bersyukur lah "dengan sarcasticnya tapi nak buat camne kan". Bosan tau lama lama kat nilai tu berak lagi cepat kot rasanya. Arggh extend shit lah. I was actually hoping with a fragile hope nak pass and finish this short sem terus. Walau bagaimanapun, my life seems okay lah, not bad. Thank you Allah for that i suppose but hey you can at least make my result okay sikit HAHAHA sorry tak bersyukur well i ni manusia and as we all know manusia tak pernah puas dengan apa dieorang ada en?en?en? Dah sudah lah esok i daftar semula ke land of the dead. Makan kena bayar sendiri, internet lembab, air kekadang tetiba takda, lepak ada limit, tidur awal, bangun awal, assignment lah, course work lah, kena gosok baju lah HAIH menyusahkan betul. Okay itu saja puan puan tuan tuan dirumah untuk rancangan mari dengar khaleda membebel. Jumpa lagi pada waktu dan hari akan datang. Tunggu yea!
Oh btw, takziah and al-Fatihah for my friend Fara Ieda. She lost her mum on 19th March 2011 at 5.17am.

Night Putrajaya. So long bitches

Thursday, March 10, 2011

Pornography

family dinner
location: johnny's, alamanda. dekat rumah je folks.

story while menjamu selera :)
apabila adik i telah membeli camera baru yang dalam iklan nak tangkap gambar binatang, yang dia dok kejar kejar tu. Semua orang iaitu baba,mama and me. I have a small family, so what? Jangan terkejut sangat okay. Sebab ramai tend to HAH? YEKE? habih tu tak kan i ada adik/abang/kakak yang i tak mengaku as family apa. Ingat ni drama cekarama is that spelling right? Anyway, balik ke dinner talk tadi apa tadi, oh yes camera so adik i yang tunjuk lah effect camera tu boleh buat and it can buat effect fish eye macam lomo tu. So we end up we tu dimaksudkan me and my adik explain pasal lomo too my mum and the conversation goes like this tau:

Me: Ma, do you know what is lomography?

Mama: nope, tak pernah dengar. Pornography pernah lah.

and the conversation goes quiet with my dad gelak as if ada benda untuk digelak kan