Saturday, March 19, 2011

adeh

Pedih den ni hah, result kesialan je. BABI punya bmw, entah apa mak buat sampai kena repeat ni. Apa apa pun saya bersyukur lah "dengan sarcasticnya tapi nak buat camne kan". Bosan tau lama lama kat nilai tu berak lagi cepat kot rasanya. Arggh extend shit lah. I was actually hoping with a fragile hope nak pass and finish this short sem terus. Walau bagaimanapun, my life seems okay lah, not bad. Thank you Allah for that i suppose but hey you can at least make my result okay sikit HAHAHA sorry tak bersyukur well i ni manusia and as we all know manusia tak pernah puas dengan apa dieorang ada en?en?en? Dah sudah lah esok i daftar semula ke land of the dead. Makan kena bayar sendiri, internet lembab, air kekadang tetiba takda, lepak ada limit, tidur awal, bangun awal, assignment lah, course work lah, kena gosok baju lah HAIH menyusahkan betul. Okay itu saja puan puan tuan tuan dirumah untuk rancangan mari dengar khaleda membebel. Jumpa lagi pada waktu dan hari akan datang. Tunggu yea!
Oh btw, takziah and al-Fatihah for my friend Fara Ieda. She lost her mum on 19th March 2011 at 5.17am.

Night Putrajaya. So long bitches

No comments:

Post a Comment