Wednesday, January 26, 2011

beautiful ?

Aweks rupawan lalu
A:eh eh minah tu cantik lahh!
B:Alaa muka je cantik tapi hati kita tak tahu.
A:true true, tapi lawa lahh. hee excited tengok orang cantik ni.
B:-__________-.
Awek yang tak seberapa rupawan
A:Eh tengok tu!
B:Geli gila. Tak cantik kot, Aku lagi lawa.
A: keriket keriket (sound effect bunyi yang ala ala dalam hutan tu) sambil memandang sinis kepada B
B:Apa pandang pandang?
A: err nothin'

Haish apa tu beautiful? alaa bosan kan topic ni act. semua orang kata benda yang sama nowdays beauty lies within urself bla bla blaa tapi bila tengok orang yang muka tak seberapa. orang tu mesti kata tak cantik lah orang tu. tettt!!!! cakap tak serupa bikin. but alah relax dulu der, semua orang pernah do something yang against what they say or even believe. Im saying this pun because i pun pernah buat macam tu which is cakap je lebih. Nobody perfect kan? Sapa perfect sila akan tangan dan kaki anda. Okay dah boleh turunkan sekarang. TERIMA KASIH kerana memberi kerjasama. Anyways you alls buats apas hujungs minggus nis? Mak balik rumah, JYEAH! hehehe. Btw, dekat nilai ni nak bukak 7E JYEAH!(lagi sekali). Wooooo hoooo everyday slurpee lah mak, brain freeze aku everyday kang. Oh kau, terpesong dari tajuk kita hari ni, which is beautiful, haish semua orang lawa kan? bagi saya lah. beaury hmmm khaleda beaury pun boleh lah. OKAYY beauty lies in everyone, bukan kat muka je. inside lagi cantik. dah lah BOSAN. Lama dah saya tak update ek, biarlah mak busy nyahs semua. Komonlah, final nak dekat kot.

Goodnight Malaysia :D

No comments:

Post a Comment