Friday, July 16, 2010

STORY OF THE DAY :D

so i have no story sekian terima kasih. :D

Thursday, July 8, 2010

ASSIGNMENT shitness

Sorry but tidak tahu kenapa tibe tibe malas gila nak update blog, tapi rindu plak. 
After about a month being in IIUM it was kinda ooookkkaaay laaa. I got a lot of friends but they are not the same as the friends we had in school. It was fun to meet people from all over Malaysia, only few foreigners i think not sure anyway they said i will find a lot of outsider in main campus.

So i've got tons of stupid assignment that i have no idea how the hell should i get it done. but somehow i manage to get it done. IT full of bullshitness sumpah i xtipu. and yet i receive some story yg buat i jeles sampai mengalir kan airmata. And now benda jadi KELAM KELABUT SEMULA. BTW, thnks to MO NAZMI AKA terkenal dengan blog yang terfemes dia mojology for helping me mengfigure it out nak tulis pasal apa kat assignment i :D i belanja kopi o nanti okay? Anyway mid term nak dekat kepala aku pusing dgn quiznyer,assignmentnyer,dgn semua nyer lah. dah lah masalah dgn dormate yg pendek tu. HAISH, like say berkata kata di mukabuku EVERYTHING IS BABI NOW. saya ada dormate yg sangat sangat comel nama mereka adalah DENA and RINA yang i kenal dari PJ, mereka sangat alololololololo :DD HAHAHAHA okok nnt saya sambung semula cerita dia IIUM. 


selamat malam dena :)