Wednesday, April 21, 2010

HAISH(dalam keadaan mengeluh)

I hate to work but i need to sebab if tak, i'll be moneyless. Bukan ape tapi tak kan nak mintak my parents je. Plus i mintak pun bukan bagi pun. So better cari my own money and simpan(insyaAllah lah if i tak nampak benda benda yang menarik mata dan hati dan seluruh jiwa dan raga) and puas guna duit sendiri. You know what i mean kan? Anyway, i pegi belaja bawak kete today sumpah babi gila punya bukit. Enjin mati banyak kali kot so i give up for the day ade hari lain kan. Esk i keje fuck aku penat wey sumpah penat tahap tenuk MORNING pulak tu lagi lah but here i am blogging while i should be asleep. Haish! Oh ya! Btw, azliaz shafeeq is no longer with the force in kuala lumpur his in the force of penang. I miss him :(( seyes wey. I dah takde teman nak bercamwhore. I dapat offer pergi matrix HAHAA tapi kat perlis gila bengap jauh. So dengan rela hatinya saya mengundurkan diri dari matrix. Im out of idea nak tulis ape. So now i tengok je screen ni.
JUMPA LAGI.
THE END

Thursday, April 15, 2010

CAIR CAIR CAIR

This is what happen if a girl nampak lelaki yang pada pandangan mereka perfect 10. What i mean by perfect 10 only based on their looks. Don't get the wrong picture, prefect 10 is a game where perempuan perempuan duduk melepak dan tengok dan memerhati lelaki lelaki yang lalu lalang. Then kiteorg bagi scale 1 to 10 for a guy. THIS IS ONLY A GAME. Untuk perempuan yg frust tertonggeng main lah game ni best kot. hahha. To me lah kan lelaki yang dapat perfect 10 is ZAHIRIL ADZIM. He is not my bf and will never be(dalam keadaan tertonggek) HEE u people might know him if people people pernah tengok cerita GADOH. He's an actor so that's why he will never ever EVER EVER be my lover(ayat jiwang sikit). Dalam movie K.A.M.I pun ade, die jadi drug dealer. COOL kan?kan? Dalam GHOST season 2 pun ade die jadi bf harum and kene rasuk then die bunuh harum then die kene bunuh dengan kawan ayah harum. :(( OH WELL cerita dongeng je. Im not obsess dengan die just minat. Zahiril Adzim is ni my fantasy.




Thats him hensem kan?kan?kan? everytime i tengok die OMK!!(oh mak kau HAZIM RAZMAN made that up). Cool kan? i know. hee i can be perasan sometime, hee. Btw, i google gamba die. I did not stalk him okay.Keen this is the guy yang i cakap. HEE (tunjuk gigi i yang comel gitu)



Sunday, April 4, 2010

sumpah bosan nak died wey

hello hello hello
i love repeating words,
today i woke up around 10lbh,mandi mandi then keluar bilik WOW! NASI GORENG (please pretend ade smiley sedang menjilat bibir) so i when to the kitchen to wash my hands terus ke meje makan and makan lah.
Semua orang dalam my house dh breakfast so i ate alone lah, sob sob
i bored lah
bye

so here i am

hai

so i new to this blogging stuff,
sila beri tunjuk ajar
so here i am(mcm title if korg perasan saje je nk bagitahu because idk wht to write about)
alone,kat hall rumah sbb the fucking wireless rosak,in the dark,a cicak lalu tadi i scream my lungs out dlm hati,i having goosebumps all the sudden,im hungry it happens all the time sekarang. Lets start blogging then.