Monday, May 17, 2010

kabut kelam kabut labut serabut MF lah

Agak lama saya, Khaleda Amin Binti Khalid tidak berblogging atas sebab sebab tertentu.
Btw, i quit my job HAAHAHA penat nok. Plus nak prepare masuk university. Sungguh cepat masa berlalu, this saturday i'll be gone baby gone. Kamis ni my mum nak pergi AUSSIE. So basiclly my dad will be sending me off to PJ nanti. And cam bangang i cant celebrate my birthday on my birthday day get it tak? Kene lah celebrate awal if tiada halangan esok saya akan mengcelebrate hari jadi saya yang ke 18 and this will be the last time im celebrating my birthday sebab after ni if celebrate we are acctually celebrating ONE year closer to OUR DEAD people bak kata azliaz shafeeq but bile di fikir fikir kan sedalam sedalam nyer macam betul jugak so i decide not to celebrate birthday dah after ni. I have so many thing nak oh ya tadi i pergi buat xray doh cool sial nasib baik die tulis lung clear. So kiranya im healthy gitu. Sambung cerita tadi i have so many things to do at this moment banyak bende nak kene fikir so people if i've been malas nak layan tu bukan sebab ape okay im just a bit tired at the moment once semua bende ni selesai i call u people semua. Oh ya maybe i tak sempat nak jumpa everyone before i leave :(( im gonna miss kau orang semua badly doh. Haritu hanim tulis kat wall die kat facebook ajak semua orang jumpa i before i pergi agak terharu sewaktu itu entah lah nak nangis sial. huu OKOK tukar subject nanti tak pasal pasal damansara ni banjir. Esok i maybe will be celebrating my 18th birthday nyah nyah sekali kat putrajaya je tak nak lah far far away nok. Cake ape sedap? hee tak sabar mak nak menyambut hari jadi ni nyah tapi i wish my abang ade sekali. He called me last night alhamdullilah his fine kat sana. OK seyes shit im hungry.

OFF TO MAHBUB,BANGSAR :)

No comments:

Post a Comment