Wednesday, April 21, 2010

HAISH(dalam keadaan mengeluh)

I hate to work but i need to sebab if tak, i'll be moneyless. Bukan ape tapi tak kan nak mintak my parents je. Plus i mintak pun bukan bagi pun. So better cari my own money and simpan(insyaAllah lah if i tak nampak benda benda yang menarik mata dan hati dan seluruh jiwa dan raga) and puas guna duit sendiri. You know what i mean kan? Anyway, i pegi belaja bawak kete today sumpah babi gila punya bukit. Enjin mati banyak kali kot so i give up for the day ade hari lain kan. Esk i keje fuck aku penat wey sumpah penat tahap tenuk MORNING pulak tu lagi lah but here i am blogging while i should be asleep. Haish! Oh ya! Btw, azliaz shafeeq is no longer with the force in kuala lumpur his in the force of penang. I miss him :(( seyes wey. I dah takde teman nak bercamwhore. I dapat offer pergi matrix HAHAA tapi kat perlis gila bengap jauh. So dengan rela hatinya saya mengundurkan diri dari matrix. Im out of idea nak tulis ape. So now i tengok je screen ni.
JUMPA LAGI.
THE END

2 comments: